Resultaten 1 - 8 van 8
Workshop iMotion & 3D-pennen

8-12 jaar

Tijdens het kunst moment in Diepenheim zijn er twee leuke workshops in Bibliotheek Diepenheim voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Workshop iMotion & Bibberspiraal

vanaf 8 jaar

Vandaag zijn er twee leuke workshops in Bibliotheek Goor voor kinderen vanaf 8 jaar. De workshops iMotion en Bibberspiraal worden beide gegeven door Tetem.

Workshop E-books

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 10.000 e-books? Deze kun je lenen als je lid bent. Er is voor ieder wat wils!

Workshop Whatsapp

Leer hoe je gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met jouw contacten uitwisselt.

Foto: Tom ten Seldam

Week van de Smaak

De van oorsprong Diepenheimer Sander Schimmelpenninck vertelt in de Week van de Smaak over de ‘Smaak van Geld’.

Cursus Digisterker

Steeds meer overheidszaken worden digitaal aangeboden. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Tijdens de cursus Digisterker helpen we u op weg.

Fotoboek maken in Albelli

Vroeger drukten we al onze vakantiefoto’s netjes af en lieten we het vakantiealbum zien op verjaardagen. Tegenwoordig kan dit allemaal heel handig met de computer. Tijdens deze cursus leert u een fotoboek maken met Albelli software.

Foto: Eyescream Photography

Vrijheid van denken en doen

“Vrijheid van denken en doen” is de buitengewoon indrukwekkende voorstelling van Arjan Erkel over zijn ontvoering in Dagestan. Over 607 bange dagen ontbering en onzekerheid. Over de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid.