Resultaten 1 - 9 van 9
Boekverkoop

Deze hele maand worden weer afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd's verkocht. Kom gezellig langs! In Goor worden ook puzzels verkocht die uit de collectie van de puzzeltheek zijn gehaald.

Kleurrijk in de Hof

Kleurrijk in de Hof is een jaarlijks evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat. 

7juli

Iedere eerste zondag van de maand vindt rondom Herberg de Pol de Heerlijcke Markt plaats. De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken.Vandaag is er een boeken- en vinylmarkt als leuk extraatje! 

Klik & Tik: de basis

Heeft u niet of nauwelijks met een computer gewerkt? Dan is de computercursus Klik & Tik: de basis iets voor u!

Cursus 'Vrouwelijke Kunstenaars'

Kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis laat in vijf lessen de ontwikkeling van de professionele vrouwelijke kunstenaar vanaf de Middeleeuwen tot het heden zien.

Workshop E-books

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 10.000 e-books? Deze kun je lenen als je lid bent. Er is voor ieder wat wils!

Workshop Whatsapp

Leer hoe je gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met jouw contacten uitwisselt.

Cursus Digisterker

Steeds meer overheidszaken worden digitaal aangeboden. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Tijdens de cursus Digisterker helpen we u op weg.

Fotoboek maken in Albelli

Vroeger drukten we al onze vakantiefoto’s netjes af en lieten we het vakantiealbum zien op verjaardagen. Tegenwoordig kan dit allemaal heel handig met de computer. Tijdens deze cursus leert u een fotoboek maken met Albelli software.