gastlenen sm Ben je lid van Bibliotheek Hof van Twente, maar wil je ook wel eens bij een andere Bibliotheek lenen? Of ben je lid van een andere Bibliotheek en leen je ook graag in Hof van Twente? Dat kan helemaal gratis, want jouw bibliotheekpas is een landelijke bibliotheekpas.

Ergens anders lid, maar in Hof van Twente (gast)lenen

Leuk dat je in Hof van Twente wilt lenen! Met een geldig en geschikt lidmaatschap van een andere Bibliotheek in Nederland, kun je gastlid worden in de vestigingen van Bibliotheek Hof van Twente. Je bent van harte welkom. Je krijgt je eigen pasje, waarmee je leent volgens onze spelregels.
Lees meer over het lidmaatschap

Houd er wel rekening mee dat je boeken van een andere Bibliotheek niet bij ons kan inleveren. En de boeken die je wel bij ons leent, lever je ook weer bij ons in.

Let op: om een gastlid te worden, heb je de hulp nodig van een medewerker. Kijk dus even bij de openingstijden of er geen onbemande openingsuren zijn! Neem je identiteitsbewijs mee.

Lid in Hof van Twente, ergens anders (gast)lenen

Ga met je pas naar de balie van een andere Bibliotheek in Nederland. Daar maken ze een gastlidmaatschap voor je aan. Je leent daar dan volgens de spelregels van die Bibliotheek. Die kunnen anders zijn dan je gewend bent! Meestal krijg je een extra pasje. De geleende titels breng je weer terug bij de Bibliotheek waar ze vandaan komen.

Je kunt bij meerdere Bibliotheken gastlenen.

Let op: om een gastlid te worden, heb je de hulp nodig van een medewerker. Sommige bibliotheken hebben onbemande openingsuren. Kijk dus altijd even op de website!