Bibliotheek Goor is vernieuwd!

Bibliotheek Goor is vernieuwd en dat vieren we met een feestje! Kom je op zaterdag 27 augustus de vernieuwde Bibliotheek bekijken? Vanaf 10:00 staat de koffie en taart klaar!

Er staan een paar leuke activiteiten op het programma. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Basislab, waar jong en oud kennis kunnen maken met de nieuwste maak-technieken en je zelf allerlei dingen kunt maken met o.a. een borduurmachine, 3D-printer en lasersnijder. Kom gezellig puzzelen, of maak kennis met Bureau Leesplezier en het Oefenplein.

De jongste bezoekers kunnen zich laten schminken of voorlezen (of allebei!). Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen zich tijdens de opening gratis aanmelden als jeugdlid van de Bibliotheek.

Iedereen is van harte welkom en de koffie en thee staat vanaf 10:00 uur klaar. Bij het officiële deel om 10:30 uur wordt het nieuwe meubilair getoond en worden er illustraties op de pilaren in het leescafé en de gang onthuld.

We hebben er zin in! Zien we je op 27 augustus?