Dromen

Wat als je nou eens wat meer tijd kreeg? Wat zou je dan nog eens graag willen doen?

Kunnen we nog dromen of zijn we vooral bezig? Is er ruimte om te dromen en om dromen waar te maken? En als je droomt, waar droom je dan van? Vanaf 1 september tot en met 30 november is het thema Dromen: we dromen weer in de Bibliotheek. Dus inspireer en laat je inspireren, neem de ruimte om te dromen. Wij dromen dat de grote denkers opstaan!

We zijn benieuwd naar jouw dromen en bieden graag inspiratie over mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Kijk de komende maanden naar het programma bij de bibliotheek en neem deel aan diverse workshops en cursussen, waarmee je jezelf ontwikkelt. Of waarmee je meer kennis krijgt over wat je droom nu eigenlijk is. We bieden inspiratieavonden met voorbeelden van mensen die hun droom hebben verwezenlijkt. Ontdek je je dromen met ons mee?

Heb je vragen, heb je juist tips, of heb je iets anders rondom het thema Dromen dat je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons vinden op Facebook, Twitter en Instagram en natuurlijk altijd een mail sturen.

Gedichten

Het dichterscollectief is aan de slag geweest met het thema en heeft een aantal prachtige gedichten over Dromen geschreven. De gedichten zijn hier te bekijken.

Programma:

Dromenvanger in de Bibliotheek | 1 september - 30 november | gratis
In alle vestigingen van de Bibliotheek hangt een dromenvanger, waar je jouw wens aan toe kunt voegen. Je mag vanalles wensen: voor jezelf, een ander, de wereld, noem maar op! Vul jouw dromen in op het kaartje en hang het aan de dromenvanger. Dat is niet alleen leuk om zelf eens bij stil te staan, het is ook inspirerend en soms ontroerend om te lezen wat een ander wenst. Doe je mee?

Het programma voor de maand oktober volgt begin september.

Het programma voor de maand oktober volgt begin september.