De zadenbieb is gestart!

zadenbieb

Wist je dat je vanaf 19 juni ook bloem- en groentezaadjes kunt ‘lenen’ bij de Bibliotheek in Goor? De zadenbieb is van start!

Honderden zakjes met bloem- en groentezaad staan klaar bij de bieb om thuis door jou geplant te worden. En als je nou na de bloei ook het zaad van de mooiste bloemen weer terug brengt naar de Bibliotheek, dan hebben we volgend jaar ook weer een prachtige collectie bloem- en groentezaden. Doe je ook mee?

De zaai-instructies vind je op www.zadenbiebtwente.nl.

Over de zadenbieb

De zadenbieb is een nieuw initiatief bij de Bibliotheek Hengelo en Goor en is geschonken door de Natuur- en MilieuRaad van Hengelo, ter ere van hun 50-jarig bestaan in samenwerking met Groei & Bloei Hengelo, Vereniging van volkstuinders Delden, de Groene Loper Hof van Twente en Stadslandbouw Hof van Twente.