Vanaf donderdag 19 november is de Bibliotheek weer geopend!

Vanaf donderdag 19 november opent de Bibliotheek haar deuren weer voor bezoekers. Vanuit de regering is besloten dat het veilig is dat Bibliotheken hun deuren weer kunnen openen. Hier zijn we enorm blij om. Natuurlijk gaat dit niet zonder de nodige maatregelingen. De coronamaatregelingen zijn hetzelfde als voor de laatste sluiting. Hieronder worden de maatregelen op een rijtje gezet. We vragen iedereen vriendelijk maar dringend om je strikt aan deze maatregelingen te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Annulering activiteiten

De meeste activiteiten in november en december zijn geannuleerd. Kijk bij ons programma voor een overzicht. Heb je een toegangskaartje? Dan nemen wij contact met je op. Je hebt de keuze om het eventueel betaalde bedrag terug te ontvangen, of de activiteit op een later tijdstip bij te wonen.

Bekijk hier onze openingstijden

Puzzeltheek Goor

De Puzzeltheek is geopend op de reguliere momenten:

woensdag   14.30 - 16.30 uur
vrijdag         18.30 - 20.00 uur

Veiligheidsmaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

• Het gebruik van een winkelmandje in de Bibliotheek is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de Bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.
  • Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.
  • Was je handen voor en na je bezoek.
  • Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.
  • Bij gebruik van (computer)werkplekken, leestafel en deelname aan activiteiten is registratie van contactgegevens verplicht.
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.