De hele maand december: Feest!

De feestdagen komen er aan, dit jaar even iets anders dan we gewend zijn. Van 1 t/m 31 december staat het thema Feest! centraal.

De feestdagen staan voor de deur!

Het is december-feest-maand. Maar niet helemaal zoals we dat gewend zijn. We vieren het wellicht een beetje anders, maar laat het feest er vooral niet minder groots om zijn. Laten we samen zorgen voor extra veel lichtjes en laten we zorgen voor elkaar.

Dit jaar doen we dat niet alleen in december, maar zorgen we al voor elkaar vanaf maart. Zullen we er in december een schepje bovenop doen? We beginnen met de Sint en daarna trekken we de lichtslingers uit de kast. Vier mee, dan vieren we het samen!

Wat is er te doen in de Bibliotheek?

Trek een lot uit de grote boekenlootjes pot!

Ben jij op zoek naar een goede boekentip of heb jij een hele goede boekentip? Doe dan mee met de boekenlootjespot!

Parkeerplaats voor het paard van Sinterklaas

De Bibliotheek is ook dit jaar weer goed voorbereid op de komst van Sinterklaas! De Bibliotheek heeft geen stal maar wij hebben wel een parkeerplaats in de Bibliotheek! Kun jij de parkeerplaats vinden voor het paard van Sinterklaas?

De wensboom

We sluiten het jaar 2020 bijna af! Wat is jouw wens voor een ander of jezelf in 2021? Vul jouw wens in op de kaartjes die bij de kerstboom liggen en hang het kaartje in de boom. Samen maken we van de wereld een fijne plek.

Coronamaatregelen in de Bibliotheek

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we gepaste maatregelen in de Bibliotheek. Meer informatie over de maatregelen vind je hier.