Terug naar reguliere openingstijden

Goed nieuws: vanaf maandag 7 september kan je weer op onze reguliere openingstijden in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Hof van Twente werken, studeren of een kopje koffie te drinken. We hebben de Bibliotheek coronaproof ingericht.

De openingstijden verschillen per vestiging. Bekijk voor je een bezoek brengt aan de Bibliotheek daarom de meest actuele openingstijden.

Activiteiten

Ook zijn verschillende activiteiten weer opgestart. Kijk voor een overzicht in de agenda

Ook de puzzeltheek in onze vestiging in Goor is weer geopend. Elke woensdag kun je daar tussen 14.00 - 17.00 uur terecht om puzzels te lenen.

Veiligheidsmaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Was je handen voor en na je bezoek
  • Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben