Je zomer begint met boeken

Het is zomer! Heb je al vakantie? Heerlijk ontspannen in het zonnetje, weer wat tijd voor jezelf en voor die fijne stapel boeken. De Bibliotheek staat in juli en augustus in het teken van #zomerlezen.

Zin in een blind date?

Laat je verrassen en neem een ingepakt boek mee naar huis. Wij hebben een selectie gemaakt uit onze collectie en deze ligt ingepakt voor je klaar in de Bibliotheek. Je kunt kiezen uit een aantal categorieën, te herkennen aan de gekleurde stickers. Wie weet ontdek je een nieuw favoriet genre of auteur!

Locatie: alle vestigingen

Ga op speurtocht

Kinderen kunnen deze zomer op speurtocht in Bibliotheek Goor! Kun jij alle boeken vinden en de vragen oplossen? Los de rebus op, maak een woordzoeker en zoek antwoorden op in de boeken! Natuurlijk moet je in de Bibliotheek wel anderhalve meter afstand houden van anderen.

Leeftijd: 7-12 jaar oud (kom onder begeleiding van een volwassene)
Datum: 4 juli t/m 15 augustus

Locatie: Goor

Boekentips

Welk boek vind je heel erg goed en zou iedereen moeten lezen? Deel je Boekentip met ons! De boekentips kunnen worden ingevuld op de in de Bibliotheek aanwezige boekenleggers. Lever jouw tip in bij de servicebalie en wie weet zie je jouw tip terug op onze website, social media of de multi touch tafel in de Bibliotheek!

Locatie: alle vestigingen

VakantieBieb

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de handige nieuwe app vind je e-books en luisterboeken voor jong en oud die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Ga naar Google Play of de App Store en download de VakantieBieb-app!