Nieuws uit de Bibliotheek

Bibliotheek gesloten t/m 6 april

Alle vestigingen van Bibliotheek Hof van Twente zijn vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gesloten vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april. 

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren voor in ieder geval een periode van twee weken.

Veelgestelde vragen

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier.

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn tot en met 6 april afgelast. 

Heb je een toegangskaart voor één van onze activiteiten gekocht? Die blijven geldig bij verplaatsing van de activiteit. Het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Je ontvangt bericht van ons.  

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek

Ook voor kinderen is er online genoeg te beleven. Kijk hier eens voor een overzicht.

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 12.00 uur te bereiken op 0547 - 273493. Kijk voor de laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.