Bibliotheek beperkt geopend t/m 9 februari

Vanaf dinsdag 15 december kunnen er in de Bibliotheek alleen nog reserveringen opgehaald worden en boeken terug worden gebracht. Er gelden aangepaste openingstijden.

Tijdens de lockdown mogen Bibliotheken open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. Onze overige activiteiten stoppen tot en met 9 februari

De Puzzeltheek in Bibliotheek Goor is gesloten.

Openingstijden t/m 9 februari 2021

Delden

Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur

Diepenheim

Maandag: 10.00 - 14.00 uur
Woensdag: 10.00 - 14.00 uur

Goor

Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur

De Puzzeltheek is momenteel gesloten.

Markelo

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 14.00 uur

Bekijk hier de geldende veiligheidsmaatregelen

Reserveren

Boeken en andere materialen kunnen gereserveerd worden via Mijn Bibliotheek of via de Bibliotheek app. Zodra het item klaar ligt in de Bibliotheek krijg je bericht van ons.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het reserveren van boeken? Dan kun je contact opnemen via een e-mail aan  of telefonisch op 0547 - 273493 (werkdagen tussen 10.00 - 14.00 uur, zaterdag tussen 10.00 - 12.00 uur).

Geen boetes

Ook al zijn wij gedeeltelijk geopend, wij zullen er voor zorgen dat niemand in deze lockdownperiode boetes hoeft te betalen voor de materialen die nog thuis liggen. De uitleentermijn van materialen wordt automatisch verlengd. Dit zie je binnenkort ook terug in Mijn Bibliotheek of de Bibliotheekapp.

Activiteiten in de Bibliotheek afgelast

Alle fysieke activiteiten in de Bibliotheek tot en met 9 februari zijn geannuleerd. Heb je een toegangskaartje? Dan nemen wij contact met je op. Je hebt de keuze om het eventueel betaalde bedrag terug te ontvangen, of de activiteit op een later tijdstip bij te wonen.

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek

Ook voor kinderen is er online genoeg te beleven. Kijk hier eens voor een overzicht.

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . Telefonisch zijn wij te bereiken op 0547 - 273493 (werkdagen tussen 10.00 - 14.00 uur, zaterdag tussen 10.00 - 12.00 uur).

Kijk voor de laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.