Belastingspreekuur

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Je bent van harte welkom tijdens de belastingdienst spreekuren in de Bibliotheek!

Vind je het lastig om je belastingaangifte te doen via de computer? Kan het je geruststellen als een expert even met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je vanaf vrijdag 6 maart terecht in Bibliotheek Goor.

Bibliotheek Hof van Twente organiseert een gratis en wekelijks belastingspreekuur om te helpen bij de digitale belasingaangifte van 2019. In maart en april kun je elke vrijdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 binnen lopen bij het spreekuur in Goor. We helpen je graag!

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent.

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst

De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle bibliotheken in Nederland bieden dankzij die samenwerking gratis digivaardigheidscursussen aan voor iedereen die wat hulp kan gebruiken met de digitale overheid. Bovendien organiseren we - in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties - hulp bij het invullen van de online belastingaangifte.