Voorjaarsprogramma computercursussen en workshops

Wilt u werken aan uw digitale vaardigheden? In januari starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. We worden steeds vaker gevraagd onze zaken online te regelen. De Bibliotheek helpt u wegwijs te worden in de digitale wereld. Leer werken met de computer, tablet en smartphone of verdiep u in de digitale overheid.

Brochure

De brochure met alle cursussen en workshops van dit najaar kunt u digitaal bekijken  op onze website, maar is ook gratis af te halen bij de Bibliotheek. Cursussen die plaatsvinden in de Bibliotheek Goor kunnen gereserveerd worden op de website, telefonisch via 0547 - 273493 of in de Bibliotheek.