Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuws Hofbibliotheek

NS Publieksprijs

Er kan weer vollop gestemd worden op de NS Publieksprijs! De stemperiode is tussen 24 oktober tot en met 21 november. De 6 nominaties zijn bekend gemaakt, deze 6 boeken zijn tussen juli 2017 en 2018 het meest verkocht. Heb jij je stem al uitgebracht?

De genomineerden

De heilige Rita van Tommy Wieringa

Een vijftiger die met zijn vader in een uitgestorven dorpje in Oost-Nederland woont, raakt na een overval op zijn beste vriend uit balans.

Stem op: De heilige Rita - Tommy Wieringa

Zolang er leven is van Hendrik Groen

Een krasse bejaarde probeert samen met de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club het leven in een verzorgingstehuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Stem op: Zolang er leven is - Hendrik Groen

Nazomer van Esther Verhoef

Een meisje uit een kansarm milieu schopt het tot internationaal succesvol modeontwerpster. Net voordat een groot evenement plaatsvindt, krijgt ze nieuws waardoor een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden weer opdoemt.

Stem op: Nazomer - Esther Verhoef

Stromboli van Saskia Noort

Als een vrouw besluit haar gezin te verlaten en de vrijheid te zoeken, komt zij er alleen voor te staan en zoekt haar heil bij een goeroe op Stromboli.

Stem op: Stromboli - Saskia Noort

Het beste wat we hebben van Griet Op de Beeck

De veertiger Lucas, die net als zijn zus als kind te maken heeft gehad met misbruik, staat op een kantelpunt in zijn leven. Hij neemt een aantal rigoureuze beslissingen.

Stem op: Het beste wat we hebben - Griet Op de Beeck

Dagboek van een getuige van Astrid Holleeder

Persoonlijk relaas van de jongste zus van topcrimineel Willem Holleeder, die tijdens het proces tegen haar broer als getuige optreedt en daarom ondergedoken zit.. - Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige.

Stem op: Dagboek van een getuige - Astrid Holleeder