Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuws Hofbibliotheek

Wethouder opent Brievenhulp in Bibliotheek Markelo en Delden

Op maandag 18 juni heeft wethouder Pieter van Zwanenburg het startsein gegeven voor Brievenhulp in de Bibliotheken in Markelo en Delden. Tijdens de feestelijke opening benadrukte Wethoude van Zwanenburg in zijn toespraak het belang van de Brievenhulp en de relatie die dit heeft met goed kunnen lezen. Na de toespraak zette hij speciaal de vrijwillilgers in het zonnetje door met hen op de foto te gaan en ze veel succes te wensen.

De vrijwilligers van Brievenhulp in Markelo en Delden zijn vanaf nu iedere maandag van 10:00 – 12:00 uur aanwezig in de Bibliotheek.

Brievenhulp is een initiatief van Salut. Brievenhulp is bedoeld voor mensen die moeite hebben met het lezen, begrijpen en schrijven van brieven of andere teksten. Brievenhulp is er ook voor advies bij het beantwoorden en invullen van formulieren en voor hulp bij zaken die digitaal geregeld moeten worden.