Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuws Hofbibliotheek

Boekvlog competitie

Onze Boekvlog competitie is van start gegaan in Hengelo en Hof van Twente! Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen doen mee aan de competitie. Elke klas krijgt een winnaar. De winnende vlogs vind je hier. Zij maken kans op een enorme taart voor hun hele klas. Kom nog eens terug, want deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vlogs!

Winnaars!

Boekvlog: Achtste groepers huilen niet

Elsa en Juul(Groep 8, IKC Bentelwijz)

Boekvlog: Niek de Groot slaat toe

Floris en Thies (Groep 8A, Basisschool De Telgenkamp)

Boekvlog: De Tepper tweeling maakt ruzie

Julia en Amelie den Ottolander (BB2, Montessorischool 't Heem)

Boekvlog: Donald Duck

Haiying Jacobs (BB1, Montessorischool 't Heem)

Boekvlog

De leerlingen maken in kleine groepjes een vlog van maximaal 1 minuut waarin ze hun favoriete boek promoten. Daarbij mogen ze zo creatief mogelijk aan de slag! Natuurlijk krijgen ze uitleg en hulp van de leesconsulent van de Bibliotheek op school en hun leerkracht.

Competitie

De leerlingen krijgen drie weken de tijd om hun vlog te maken. De leesconsulent en de leerkacht kiezen samen het winnende filmpje van de klas. De winnende vlogs worden op de website van Bibliotheek Hengelo en Bibliotheek Hof van Twente geplaatst. Onder de winnaars wordt een taart voor de hele klas verloot!

Ook meedoen?

Wil je met jouw klas ook boekvlogs maken? Neem dan contact op met je leesconsulent van de Bibliotheek op school!