Computercursussen najaar 2017

Gepubliceerd op: donderdag 10 augustus 2017
Computercursussen najaar 2017

Op zoek naar een leuke computercursus of -workshop? De Bibliotheek vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met het werken op een computer of om een training in een specifiek programma: wij zorgen ervoor dat u digitaal vaardiger wordt!

In onze brochure vindt u alle cursussen en workshops van Bibliotheek Almelo, Enschede, Hengelo en Goor. De meeste cursussen worden samen met Seniorweb gegeven. De nieuwe brochure met een overzicht van de computercursussen en -workshops ligt voor u klaar op de verschillende locaties, maar is ook digitaal in te zien.

Naar de agenda | Downloaden als PDF

Een plekje reserveren voor een cursus of workshop kan in de Bibliotheek of telefonisch (0547-273493 of 074-2452578).