Vanaf 1 mei betalen voor cd-aanvragen

Gepubliceerd op: donderdag 06 april 2017
Vanaf 1 mei betalen voor cd-aanvragen

Leen je regelmatig cd’s en vraag je weleens een cd aan die je (nog) niet kunt lenen in je Bibliotheek? Met ingang van 1 mei wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht en betaal je voor iedere cd-aanvraag

• € 2 voor cd’s die uit de collectie van de Overijsselse Bibliotheken geleverd worden en
• € 3 voor cd’s uit de collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR).
Het lenen en reserveren van cd’s uit de collectie van je eigen Bibliotheek is in het abonnementsgeld inbegrepen, hiervoor betaal je niet extra.

Zodra je een aanvraag indient, komt er een pop up in beeld die je vertelt dat deze aanvraag € 2 of € 3 kost. Je wordt dus niet verrast door onverwachte kosten.
Nadat wij de aangevraagde cd voor je hebben klaargezet registreren wij dit bedrag. Dit kun je later contant betalen in de Bibliotheek of via iDeal.