Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 45

Gepubliceerd op: donderdag 04 oktober 2018

Van 3 tot en met 14 oktober 2018 staat het thema ‘Vriendschap’ centraal, onder het motto ‘Kom erbij!’. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Gepubliceerd op: donderdag 27 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in de Bibliotheek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Gepubliceerd op: woensdag 18 juli 2018

De winnaars van onze Boekvlog Competitie 2018 zijn bekend! We feliciteren Aday, Ruben en Kerem uit groep 7A van Basisschool de St. Plechelmus. Met hun vlog over Het boek zonder tekeningen wonnen ze een taart voor de hele klas!

Gepubliceerd op: woensdag 20 juni 2018

Op maandag 18 juni heeft wethouder Pieter van Zwanenburg het startsein gegeven voor Brievenhulp in de Bibliotheken in Markelo en Delden. Tijdens de feestelijke opening benadrukte Wethoude van Zwanenburg in zijn toespraak het belang van de Brievenhulp en de relatie die dit heeft met goed kunnen lezen. Na de toespraak zette hij speciaal de vrijwillilgers in het zonnetje door met hen op de foto te gaan en ze veel succes te wensen.

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018

Je hebt ongetwijfeld al veel gehoord over de nieuwe privacywet. Vanaf 25 mei is in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarmee worden jouw gegevens nog beter beschermd.

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018

Onze Boekvlog competitie is van start gegaan in Hengelo en Hof van Twente! Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen doen mee aan de competitie. Elke klas krijgt een winnaar. De winnende vlogs vind je hier. Zij maken kans op een enorme taart voor hun hele klas. Kom nog eens terug, want deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vlogs!