Mijn Bibliotheek

Gepubliceerd op: dinsdag 20 november 2018

Woensdag 5 december sluiten alle vestigingen om 17.00 uur

Maandag 24 december sluiten alle vestigingen om 16.00 uur

Maandag 31 december zijn alle vestigingen gesloten.

Gepubliceerd op: woensdag 14 november 2018

Per 1 januari 2019 zijn er nieuwe tarieven vastgesteld voor het bibliotheekabonnement.

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018

Van 10 t/m 18 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in boekhandel en bibliotheek.

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018

Er kan weer vollop gestemd worden op de NS Publieksprijs! De stemperiode is tussen 24 oktober tot en met 21 november. De 6 nominaties zijn bekend gemaakt, deze 6 boeken zijn tussen juli 2017 en 2018 het meest verkocht. Heb jij je stem al uitgebracht?

Gepubliceerd op: dinsdag 30 oktober 2018

Heb jij het onder de duim? Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt of op zoek naar een nieuwe date? Je duim regelt het allemaal.

Gepubliceerd op: donderdag 04 oktober 2018

Van 3 tot en met 14 oktober 2018 staat het thema ‘Vriendschap’ centraal, onder het motto ‘Kom erbij!’. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Gepubliceerd op: donderdag 27 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in de Bibliotheek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.