Nieuws Hofbibliotheek

Resultaten 1 - 10 van 27

Bibliotheek Markelo serieuze gegadigde voor de Kaasfabriek

Gepubliceerd op: vrijdag 17 november 2017

In het Hofnieuws van 15 november zegt directeur van Bibliotheek Markelo, René Siteur, dat de bibliotheek graag wil verhuizen naar de Kaasfabriek Markelo: 'Ons huidige pand is oud en moet hoognodig gerenoveerd worden. De voormalige Kaasfabriek ligt mooi centraal in het dorp, met een mooi plein ervoor. We werken binnen dit pand graag samen met de andere toekomstige gebruikers. Wij zijn graag een betrokken partner!'

Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips

Gepubliceerd op: woensdag 01 november 2017

Haal nu het gratis BIEB magazine op in de Bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer!

Robots... redding of bedreiging?

Gepubliceerd op: donderdag 26 oktober 2017

In november is er weer Nederland Leest! Dit jaar staat de Bibliotheek Hof van Twente in het teken van robotica.

Maand van de Geschiedenis 2017

Gepubliceerd op: maandag 02 oktober 2017

Ontdek gisteren begrijp vandaag.

In oktober spoelt de Maand van de Geschiedenis terug rond het thema Geluk.

Computercursussen najaar 2017

Gepubliceerd op: donderdag 10 augustus 2017

Op zoek naar een leuke computercursus of -workshop? De Bibliotheek vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met het werken op een computer of om een training in een specifiek programma: wij zorgen ervoor dat u digitaal vaardiger wordt!

In onze brochure vindt u alle cursussen en workshops van Bibliotheek Almelo, Enschede, Hengelo en Goor. De meeste cursussen worden samen met Seniorweb gegeven. De nieuwe brochure met een overzicht van de computercursussen en -workshops ligt voor u klaar op de verschillende locaties, maar is ook digitaal in te zien.

Naar de agenda | Downloaden als PDF

Een plekje reserveren voor een cursus of workshop kan in de Bibliotheek of telefonisch (0547-273493 of 074-2452578).

Beleidsprogramma 2017-2020

Gepubliceerd op: maandag 12 juni 2017

In ons Beleidsprogramma voor de jaren 2017-2020 staat centraal dat de Bibliotheek veel meer is dan een ruimte die wordt opengesteld om een collectie uit te lenen. Wij presenteren ons als partner in persoonlijke ontwikkeling. Vanuit de gedachte dat ieder mens aan zijn eigen ontwikkeling kan werken en daarmee volwaardig aan de samenleving kan deelnemen. Lees meer

Openingstijden Bibliotheek Goor tijdens School-en Volksfeest

Gepubliceerd op: dinsdag 30 mei 2017

In verband met het School-en Volksfeest is de bibliotheek vrijdag 23 juni tot 16.00 uur open en zaterdag 24 juni gesloten.

Vanaf 1 mei betalen voor cd-aanvragen

Gepubliceerd op: donderdag 06 april 2017

Leen je regelmatig cd’s en vraag je weleens een cd aan die je (nog) niet kunt lenen in je Bibliotheek? Met ingang van 1 mei wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht en betaal je voor iedere cd-aanvraag

Vrijkaarten Griet op de Beeck

Gepubliceerd op: donderdag 19 januari 2017

Op zondagmiddag 29 januari houdt Griet op de Beeck een lezing in de Reggehof. Maak kans op vrijkaarten!

Bibliotheek zoekt nieuwe vrijwilligers!

Gepubliceerd op: vrijdag 30 september 2016

Altijd al eens in een bibliotheek willen werken? Dan heb je daar nu de kans voor, want Bibliotheek Hof van Twente zoekt nieuwe vrijwilligers.