Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 41

Gepubliceerd op: woensdag 18 juli 2018

De winnaars van onze Boekvlog Competitie 2018 zijn bekend! We feliciteren Aday, Ruben en Kerem uit groep 7A van Basisschool de St. Plechelmus. Met hun vlog over Het boek zonder tekeningen wonnen ze een taart voor de hele klas!

Gepubliceerd op: zondag 01 juli 2018

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Of geniet van een luisterboek! Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Gepubliceerd op: woensdag 20 juni 2018

Op maandag 18 juni heeft wethouder Pieter van Zwanenburg het startsein gegeven voor Brievenhulp in de Bibliotheken in Markelo en Delden. Tijdens de feestelijke opening benadrukte Wethoude van Zwanenburg in zijn toespraak het belang van de Brievenhulp en de relatie die dit heeft met goed kunnen lezen. Na de toespraak zette hij speciaal de vrijwillilgers in het zonnetje door met hen op de foto te gaan en ze veel succes te wensen.

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018

Je hebt ongetwijfeld al veel gehoord over de nieuwe privacywet. Vanaf 25 mei is in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarmee worden jouw gegevens nog beter beschermd.

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018

Onze Boekvlog competitie is van start gegaan in Hengelo en Hof van Twente! Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen doen mee aan de competitie. Elke klas krijgt een winnaar. De winnende vlogs vind je hier. Zij maken kans op een enorme taart voor hun hele klas. Kom nog eens terug, want deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vlogs!

Gepubliceerd op: dinsdag 12 juni 2018

Het eindfeest van het leesvirus was een groot succes, schrijfster Enne Koens heeft uit haar nieuwste boek “Ik ben Vincent en ik ben niet bang” voorgelezen en een quiz gedaan. Na afloop konden de ruim 80 aanwezige leerlingen vragen stellen aan de schrijfster. De quiz is gewonnen voor groep 6 van het Puntdak in Goor, zij hebben na de pauze met wat lekkers, de beker in ontvangst mogen nemen.

Gepubliceerd op: woensdag 23 mei 2018

“Word jij blij van een inspirerende werkomgeving en wil jij mensen op weg helpen?”

De Bibliotheek fungeert als platform voor de samenleving en verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, lenen, taal, leren, werken en persoonlijke ontwikkeling. Een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud.

Jij bent de gastvrouw/heer van de Bibliotheek en helpt bezoekers op weg in zowel het digitale als het fysieke media–aanbod. Heb je een brede algemene belangstelling, ben je klantgericht, digitaal vaardig, actief, vrolijk en representatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij zorgt ervoor dat de Bibliotheek een aantrekkelijke plaats is om informatie en ontmoeting te vinden. Daarvoor ondersteun je de vrijwillige gastvrouwen en -heren en werk je mee aan een aantrekkelijk programma. Je werkt volgens een rooster (soms ook in het weekend), en je bent regelmatig aanwezig bij activiteiten buiten deze roostertijden.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.