Resultaten 1 - 10 van 171

Als manager programma’s geef je leiding aan de 3 inhoudelijke programmateams: Jeugd en Onderwijs, Participatie en Zelfredzaamheid en Leven Lang Ontwikkelen. Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten, de teamontwikkeling, de persoonlijke ontwikkeling van de adviseurs en programmamakers en de samenhang en verbinding tussen de 3 programmalijnen.

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

Gezondheid is onlosmakelijk verbonden met onze cultuur, opvattingen, aannames en oordelen. Wat doen we in onze cultuur dat we nergens anders ter wereld doen? Hoe stellen we onze gezondheid voorop en wat is de goede manier om dat te doen?

Bibliotheek Goor is vernieuwd en dat vieren we met een feestje! Kom je op zaterdag 27 augustus de vernieuwde Bibliotheek bekijken? Vanaf 10:00 staat de koffie en taart klaar!

Vertel eens. Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente doen mee aan onze boekvlogcompetitie. Uit elke klas is er een winnaar uitgeroepen. De vlogs van deze winnaars zijn hieronder geplaatst. Zij maken kans op een enorme taart voor de hele klas!