Resultaten 1 - 10 van 74

Alle basischoolleerlingen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente opgelet! Maak een boekvlog en win een slagroomtaart voor je hele klas.

De Bibliotheek is gesloten t/m 6 april vanwege coronamaatregelen. Hieronder staat het antwoord op veelgestelde vragen.

Alle vestigingen van Bibliotheek Hof van Twente zijn vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gesloten vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Je bent van harte welkom tijdens de belastingdienst spreekuren in de Bibliotheek!

De 85ste Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Van de dromerige dwarsdenker die veilig thuis afreist naar een andere wereld tot de rebel die zijn messcherpe pen als wapen gebruikt tegen de status quo.