Resultaten 1 - 10 van 65

Vanaf 2 september a.s. zullen voor het aanvragen van materialen van buiten de provincie Overijssel en bij Universiteitsbibliotheken kosten in rekening worden gebracht. De kosten bedragen € 5,- per aanvraag.

Bibliotheek Delden heeft gewijzigde openingstijden in de schoolvakantie van 20 juli t/m 25 augustus

Maandag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 - 20.00

Zaterdag: Gesloten

Wilt u een medewerker treffen, kom dan zoveel mogelijk na 14.00 uur. Tijdens de ochtenden is er soms geen personeel aanwezig.

Vanaf 26 augustus gelden weer de normale openingstijden.

Wat is er fijner dan tussen de boeken snuffelen, ze mee naar huis nemen en niet meer hoeven inleveren? Precies!
Vanaf nu kun je terecht bij Bibliotheek Markelo om afgeschreven boeken en andere materialen te kopen!

Bibliotheek Markelo gaat in de loop van dit jaar verhuizen naar de Kaasfabriek in Markelo. Dus, tot die tijd gaan we opruimen en inpakken. Tijdens de normale openingstijden van de bibliotheek Markelo vindt daarom een doorlopende boekverkoop plaats. De verkoop is reeds begonnen en duurt tot en met eind augustus. Voor de meest actuele openingstijden van Bibliotheek Hengelo klikt u hier.

Heb jij wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? In Bibliotheek Delden hebben we op dit moment leuke vrijwilligers vacature openstaan!