Resultaten 1 - 10 van 99

Ben je er klaar voor? De goede voornemens voor 2021. Behalve dat we hopen allemaal zo snel mogelijk het ‘normale’ leven weer op te kunnen pakken zijn er elk jaar ook de goede voornemens. En daar willen we een handje bij helpen. We weten allemaal wel iets over de plastic soep, energie neutraal leven, geen of minder vlees en zuivel, maar hoe kun je daaraan meedoen en welke impact heeft dat eigenlijk?

Tetem organiseert in de kerstvakantie superleuke online workshops voor kinderen van 6 - 12 jaar! Van maandag t/m donderdag kun je met een labcoach van het KidsLab online aan de slag met bouw- en maakworkshops.

Ons land is weer in een lockdown terechtgekomen. Gelukkig mag de Bibliotheek openblijven voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleende materialen. Ook online is er nog van alles te doen! We zetten hier alle tips voor thuis voor je op een rijtje.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

Wil jij bijdragen aan de juiste beeldvorming rondom de Bibliotheek? Ben jij in staat een product te ontwikkelen waardoor iedereen in korte tijd weet wat de Bibliotheek allemaal doet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Van 1 tot en met 30 november is Nederland leest 2020 een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar het thema: Geschiedenis. Kleine geschiedenis, grote verhalen. Duik in de geschiedenis van je eigen familie, stad of streek met behulp van de Bibliotheek!