Resultaten 1 - 10 van 205

De bibliotheken Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal werken al enige tijd samen, maar we hebben elkaar ook op papier het jawoord gegeven. Vanaf nu zijn wij daarom Bibliotheek Twente!

LET OP! Op wo 13 december kun je niet printen, scannen en kopiëren in de Bibliotheek.

Er vinden die dag ICT-werkzaamheden plaats, waardoor het netwerk tijdelijk niet beschikbaar is.

We doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken voor iedereen. Excuses voor het ongemak!

Sneller dan verwacht mogen we woensdag 22 november weer naar de stembus voor landelijke verkiezingen. Er komt veel informatie op je af. Over het stemproces, de partijprogramma’s en tijdens de debatten. Wil je graag stemmen, maar schrikt de hoeveelheid informatie je af? Bij de Bibliotheek ligt de verkiezingskrant in gewone taal voor je klaar.

Ook kunnen de bibliotheekmedewerkers je helpen als je wilt weten hoe een stemwijzer werkt. Heb je thuis geen computer? Kom dan in de bibliotheek gratis gebruik maken van een computer om informatie op te zoeken. Dit alles is ook voor iedereen die geen lid is.

In november staat Nederland in het teken van lezen en verbinden. Onder de vlag van Heel Nederland Leest nodigen wij jou uit om samen met ons een bijzonder avontuur aan te gaan. Dit jaar draait alles om het thema 'Samen een goed boek lezen'.

Kids & Koffie is een gezellige plek waar je andere (groot-)ouders van kids van 0-4 jaar kunt ontmoeten. Terwijl je kindje lekker speelt, doe jij kennis op over thema’s zoals bv. voeding, verzorging, je rol als (groot)ouder en je ontmoet andere ouders!

Heb je thuis bloem- en/of groentezaden over en vind je het leuk om te doneren aan de zadenbieb? We kunnen jouw hulp gebruiken! De Zadenbieb bestaat uit een collectie met verschillende groente- en bloemzaden die je gratis kunt meenemen bij de Bibliotheek. Zo wordt jouw tuin of straat nóg groener!