Resultaten 1 - 10 van 63

Gepubliceerd op: woensdag 01 mei 2019

Wat is er fijner dan tussen de boeken snuffelen, ze mee naar huis nemen en niet meer hoeven inleveren? Precies!
Vanaf nu kun je terecht bij Bibliotheek Markelo om afgeschreven boeken en andere materialen te kopen!

Bibliotheek Markelo gaat in de loop van dit jaar verhuizen naar de Kaasfabriek in Markelo. Dus, tot die tijd gaan we opruimen en inpakken. Tijdens de normale openingstijden van de bibliotheek Markelo vindt daarom een doorlopende boekverkoop plaats. De verkoop is reeds begonnen en duurt tot en met eind augustus. Voor de meest actuele openingstijden van Bibliotheek Hengelo klikt u hier.

Gepubliceerd op: woensdag 01 mei 2019

Heb jij wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? In Bibliotheek Goor en in Bibliotheek Delden hebben we op dit moment leuke vrijwillige vacatures openstaan!

Gepubliceerd op: woensdag 03 april 2019

Op dinsdagochtend 2 april is de langverwachte vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd.

Gepubliceerd op: woensdag 23 januari 2019

Poëziefeest in Nederland en Vlaanderen van 31 januari t/m 6 februari