Resultaten 1 - 10 van 66

van 1 tot en met 30 november is Nederland leest 2019 een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar het thema: Duurzaamheid. In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst?

Het thema van de kinderboekenweek 2019 is reis mee! En is van 2 tot en met 13 oktober. In deze editie van de kinderboekenweek staan voertuigen centraal.

Vanaf 2 september a.s. zullen voor het aanvragen van materialen van buiten de provincie Overijssel en bij Universiteitsbibliotheken kosten in rekening worden gebracht. De kosten bedragen € 5,- per aanvraag.

Heb jij wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? In Bibliotheek Delden hebben we op dit moment leuke vrijwilligers vacature openstaan!