Resultaten 1 - 10 van 89

In onze vestigingen in Delden, Diepenheim en Goor zijn we gestart met de verkoop van afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd's.

Vanaf woensdag 15 juli mag je weer langere tijd in de Bibliotheek doorbrengen. Je mag weer studeren en werken, een krant of tijdschrift lezen en gebruik maken van onze toiletten, computers, printers en scanners. Uiteraard nog wel allemaal op anderhalve meter afstand van elkaar.

Onlangs is de nieuwe vestiging van Bibliotheek Markelo geopend. Ondanks dat het er al prachtig uitziet zijn we nog aan het sparen voor een aantal meubels, zoeken we plantjes en staan we open voor handige knutselaars.

Heb jij zin om in de zomervakantie met workshop pakketjes thuis aan de slag te gaan? Haal dan één van de Make-it@home kits op bij de balie! OP = OP! Lees verder om te zien met welke kits je aan de slag kunt.

Het is zomer! Heb je al vakantie? Heerlijk ontspannen in het zonnetje, weer wat tijd voor jezelf en voor die fijne stapel boeken. De Bibliotheek staat in juli en augustus in het teken van #zomerlezen.

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

In onze vestigingen in Goor en Delden gaat het Taalcafé weer van start. Niet met vrije inloop, maar op afspraak. Hierbij worden uiteraard de veiligheidsrichtlijnen rond het coronavirus toegepast.

Wethouder Harry Scholten heeft de nieuwe vestiging van Bibliotheek Markelo in de Kaasfabriek geopend. Daarbij waren ook René Siteur (directeur Bibliotheek Hof van Twente), Gerard ter Hofte (architect) en Martin Verbeek (voorzitter bestuur Kaasfabriek) aanwezig. In verband met het coronavirus was er geen publiek aanwezig bij deze openingsceremonie.