Resultaten 1 - 10 van 85

Met kleine stappen kunnen we de dienstverlening van de Bibliotheek steeds weer wat verder uitbreiden. Per 2 juni worden onze openingstijden verruimd in Goor en Delden. De openingstijden van Diepenheim zijn veranderd en de nieuwe Bibliotheek in Markelo gaat open op 8 juni.

De laatste momenten in de oude Bibliotheekvestiging in Markelo aan de Burgemeester de Beaufortplein zijn aangebroken. Vanaf 25 mei sluit de Bibliotheek haar deuren om zich gereed te maken voor de aanstaande verhuizing naar de Kaasfabriek aan de Grotestraat 2.

De Bibliotheek is beperkt geopend vanwege coronamaatregelen. Hieronder staat het antwoord op veelgestelde vragen.

Ons jaarverslag over 2019 is gepubliceerd. In het verslag lees je wat we in 2019 bereikt hebben op de gebieden Jeugd & Onderwijs, Participatie & Zelfredzaamheid en Persoonlijke Ontwikkeling.

De deuren van de Bibliotheek blijven nog wel even gesloten. Er wordt veel gebruik gemaakt van onze online Bibliotheek met e-books en luisterboeken. Maar niet voor iedereen is digitaal lezen even makkelijk. Daarom starten we vanaf 28 april met het thuisbezorgen van boeken. We beginnen bij onze klanten van 80 jaar of ouder.