Resultaten 1 - 10 van 93

Van 1 tot en met 30 november is Nederland leest 2020 een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar het thema: Geschiedenis. Kleine geschiedenis, grote verhalen. Duik in de geschiedenis van je eigen familie, stad of streek met behulp van de Bibliotheek!

Ook in de Bibliotheek worden de maatregelen aangescherpt nu het coronavirus weer toeneemt. Zo zijn de meeste activiteiten in oktober en november afgelast. De Bibliotheek zelf blijft open.

Op 17 september werd het manifest 'Iedereen doet mee!' ondertekend door 30 partijen, waaronder de Bibliotheek en organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De organisaties gaan zich in te zetten om de gemeente Hof van Twente toegankelijker te maken voor mensen met een beperking in welke vorm dan ook.

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in het teken van geschiedenis met het thema "En toen?" We gaan terug in de tijd met kinderboeken. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken!

Van mysterie naar nostalgie en van huidige avonturen naar nog onbekenden tijden!  Dit najaar staan de (G)ouden tijden centraal in de Bibliotheek Hof van Twente.

In onze vestigingen in Delden, Diepenheim en Goor zijn we gestart met de verkoop van afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd's.