Resultaten 1 - 10 van 128

Schud jij een boeiende en wervende tekst zo uit je mouw? Heb je kennis van vormgeving? Kun je je inleven in verschillende doelgroepen en de vertaalslag maken naar diverse aansluitende communicatie-uitingen? En ben je op zoek naar een stageplek in de richting van marketingcommunicatie in de periode september 2021 t/m februari 2022?

De Bibliotheek wil graag een Mammacafé starten in Goor. Dat is een gezellige plek, waar jij samen met je kleintje(s) naartoe kunt. Je ontmoet er andere moeders, geniet er van een heerlijke koffie en kunt ook nog vragen stellen aan een deskundige. Leuk, handig en gezellig om samen met je kleintje(s) en andere moeders te doen!

Directeur René Siteur neemt per 15 juli afscheid van Bibliotheek Hengelo en Bibliotheek Hof van Twente om te gaan genieten van zijn pensioen. Wat is hem het meest bijgebleven en wat zijn zijn plannen voor de toekomst?

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij je aan een aantal regels te houden tijdens je bezoek in de Bibliotheek. Met ingang van zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen in de Bibliotheek verder versoepeld.

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

De nieuwe beleidsperiode 2021 – 2024 staat in het teken van de Bibliotheek als motor van een vaardige samenleving. Als Bibliotheek hebben we een centrale rol om bij te dragen aan gelijke kansen voor iedereen. We willen dat iedereen actief mee kan doen in onze samenleving en zich levenslang kan blijven ontwikkelen.

Wist je dat je vanaf 19 juni ook bloem- en groentezaadjes kunt ‘lenen’ bij de Bibliotheek in Goor? De zadenbieb is van start!

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen.
Als je lid wordt van de Bibliotheek in deze periode krijg je een leuke strandtas cadeau! (op = op).