Mijn Bibliotheek  

Laden...
 • E-books bij Bibliotheek Hof van Twente

  Welkom! Wilt u graag digitaal lezen? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina vindt u alle informatie over de mogelijkheden die de Bibliotheek u te bieden heeft.

  Het nieuwste aanbod voor bibliotheekleden, met duizenden e-books, vindt u op de online Bibliotheek. Bibliotheekleden hebben gratis toegang tot de collectie van online Bibliotheek.

  Naar de online Bibliotheek

 • eReaders.nl

  Een website met veel informatie over digitaal lezen: nieuws, reviews, kieswijzers en nog veel meer.

  naar eReaders.nl

 • Leen een e-reader

  Biliotheek Hof van Twente biedt de mogelijkheid een e-reader gratis uit te proberen. Wat kan ik met zo'n apparaat? Hoe werkt het? Is het echt zo handig als men zegt? Is het iets voor mij om aan te schaffen? Op de e-reader staan al verschillende titels: voor elk wat wils om deze nieuwe manier van lezen uit te proberen.

  Bekijk en reserveer

E-books leen je bij de Bibliotheek!

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je elke 3 weken tot wel 10 e-books tegelijk lenen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. De collectie telt meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Met je biebpas lees je e-books helemaal gratis. Hoe het werkt lees je op de online Bibliotheek.