Nieuwsbrief

meisje achter pcWilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Hof van Twente?
Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. U kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

• Bent u lid van de Bibliotheek Hof van Twente en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Hof van Twente en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Lees hier de Nieuwsbrief:

Nummer 14 (juni)

Nummer 15 (september)