Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

QR-code Beroepenspel | Kinderboekenweek 2021

Wat komt er bij kijken om dierenarts of drakenkweker te worden?

In dit Kinderboekenweekspel ontdek je en aantal werelden waarin je verschillende beroepen tegenkomt. Dat zal een mix zijn van echte beroepen, zoals een dierenarts en rare beroepen, zoals de drakenkweker. Je leert in het spel wat de beroepen inhouden en wat er zoal bij komt kijken om dat werk te doen.

Elke wereld betreft een categorie, bijvoorbeeld cultuur. Daar kom je dan figuren tegen die werkzaam zijn op dat gebied. Het doel is om het boekenfiguurtje van alle kleuren te voorzien. Dat kan door in totaal 6 werelden aan te doen.

Meedoen

Je kunt het spel de gehele Kinderboekenweek gratis spelen in de Bibliotheek tijdens openingstijden door op de Kinderboekenweekposters de QR-code te scannen met een mobiel of tablet. Het spel is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Kinderboekenweek 2021

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is Worden wat je wil. In de Bibliotheek besteden we uitgebreid aandacht aan de Kinderboekenweek met een tof programma. Klik hier voor alle activiteiten tijdens de Kinderboekenweek!

Datum woensdag 6 oktober 2021
Waar Alle vestigingen