Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Proefles Flamenco dansen

Trek comfortabele kleding aan, en maak kennis met flamencodans in deze proefles! Je leert basis flamencohoudingen, voetenwerk, danstechniek en een leuke vrolijke flamenco palo (een flamenco stijl). De proefles wordt gegeven door Kadri Merimaa.

Tijdens de proefles flamenco maak je kennis met flamencodans. Je leert basis flamencohoudingen, voetenwerk, danstechniek en een leuke vrolijke flamenco palo (een flamenco stijl).

Trek comfortabele kleding aan; een broek of lange zwierige rok, schoenen met een gladde zool en bij voorkeur een kleine dikke hak ( ongeveer 5 cm) zijn handig. Voor de dames geldt: een bloemetje in de haar mag altijd, als je het leuk vindt!

De proefles wordt gegeven door Kadri Merimaa, zij geeft op veel plekken flamenco en tangoles. Bekijk de onderstaande YouTube-video voor een impressie

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum zaterdag 16 oktober 2021