Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Klik & Tik: de basis

Heeft u niet of nauwelijks met een computer gewerkt? Dan is de computercursus Klik & Tik: de basis iets voor u!

De digitale wereld ontwikkelt zich snel, maar het is nooit te laat om mee te doen. Tijdens deze cursus wordt u onder deskundige begeleiding in een rustig tempo wegwijs gemaakt met computers.

We beginnen in deze cursus bij het begin. U leert een computer aanzetten, typen, tekst aanpassen en een e-mail opstellen. We gaan het internet op en gaan in op zoekmachines, websites, formulieren invullen en downloaden. Tenslotte kijken we naar het veilig gebruiken van social media, zoals Facebook.

Deze cursus bestaat uit zes sessies op maanochtend (9.30 - 11.30 uur).

Cursusdata:  7, 14, 21, 28 oktober, 4, 11 november..

Reserveren

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plek via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring