Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Zelfstandig reizen is belangrijk voor het onderhouden van sociale contacten. Het openbaar vervoer (OV) is er voor iedereen. Tijdens dit inloopspreekuur krijgt u persoonlijke hulp en advies over reizen met het OV.

Het OV biedt ook aan senioren veel voordelen. Het is een veilige manier van reizen. Tegenwoordig reizen we met de OV-chipkaart. Maar hoe werkt de OV-chipkaart en hoe vragen senioren deze OV-chipkaart aan? En hoe gaat het reizen met het openbaar vervoer eigenlijk in zijn werk?

Inloopspreekuren

Bij het maandelijkse inloopspreekuur kunt u gedurende 1½ uur vrij inlopen om de OV-ambassadeurs uw vragen te stellen. Hierbij kunnen zij u persoonlijke hulp en advies bieden met vragen over bijvoorbeeld de OV-chipkaart, abonnementen en reisroutes.

U bent dit najaar van harte welkom in Bibliotheek in Goor.