Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

JobOn: Loopbaan spreekuur

JobOn: Loopbaan spreekuur

Tijdens dit online spreekuur onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn staat je graag te woord!

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek biedt gratis hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Dat doen we samen met JobOn. Deze service is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Wat gaan we doen?

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar (ander) werk of heb je vragen? Neem deel aan het online loopbaan spreekuur. Denk hierbij aan vragen als het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, het opstellen van een cv of LinkedIn profiel of loopbaancoaching.  

HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk. 

Aanmelden

Via de aanmeldknop onderaan deze pagina kom je op de site van JobOn. Daar kun je een persoonlijk inlogaccount aanmaken en je gratis aanmelden voor deze bijeenkomst. Meld je nu aan en laat je inspireren!

 

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek helpt!

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek helpt!

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Dit najaar organiseren we 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten. Online en in de bieb. De activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. 

Aanbod activiteiten

logo jobonHet aanbod bestaat uit 11 online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en 1 live workshop in de Bibliotheek. Het programma vindt plaats in de periode van september t/m december.

De activiteiten duren maximaal 2 uur, zijn voor de deelnemers kosteloos te volgen en worden georganiseerd en begeleid door sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomsten via de site van JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos! Bekijk alle activiteiten.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum vrijdag 24 november 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Thema Werk & Inkomen, Cursus, workshop & training
Prijs Gratis