Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Werken aan je mentale veerkracht

Werken aan je mentale veerkracht

Een inspirerende sessie gericht op het onderzoeken en bevorderen van een gezonde en veerkrachtige geest. Dit heeft een positieve impact op je gehele welzijn.

Wat gaan we doen?

Een inspirerende sessie gericht op het onderzoeken en bevorderen van een gezonde en veerkrachtige geest. Dit heeft een positieve impact op je gehele welzijn. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers praktische handvatten om eenvoudig de eigen veerkracht te versterken en stress te verminderen. Je krijgt meer inzicht en controle over je eigen natuurlijke balans en leert bewuster met uitdagingen om te gaan.    

Bevlogen trainer en coach Roy Schoemaker begeleidt al jaren mensen en organisaties naar onder meer wendbaarheid en veerkracht.

Stappen zetten in jouw loopbaan?

Een groot aantal bibliotheken in Overijssel & Gelderland biedt in samenwerking met Stichting JobOn een compleet najaar programma aan, exclusief voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan in Oost-Nederland. Het aanbod vindt wekelijks plaats in de periode van 13 september t/m 24 november 2023.

We bieden je een aanbod van 11 online workshops, inspiratiesessies en spreekuren en 1 live workshop in de bibliotheek. Alle activiteiten zijn interactief, duren maximaal 2 uur en worden begeleid door enthousiaste sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos! Bekijk alle activiteiten.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 4 oktober 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Thema Werk & Inkomen, Cursus, workshop & training
Prijs Gratis