Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Filmvoorstellingen: Groene films

Filmvoorstellingen: Groene films

Liever rustig in een relaxte stoel genieten van de natuur? Ook dat kan tijdens deze maand! Op maandag 18 september kun je kijken naar de film 'Grutto!' en op zondag 24 september draait de prachtige natuurfilm 'The Biggest Little Farm'.

Ook aan de kinderen is gedacht, want op woensdag 27 én vrijdag 29 september draait 'Onder het Maaiveld junior', speciaal voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Hof van Twente.

Waar? De Reggehof in Goor (Filmhuis Alleman).

Wanneer? Maandag 18 en zondag 24 september om 14.30 uur. 

 

Filmvoorstellingen over groen doen

Down to Earth afbLiever rustig in een relaxte stoel genieten van de natuur? Ook dat kan gelukkig tijdens deze maand! Op maandag 18 september staat de film “Grutto!” voor je klaar in de Reggehof. De film nodigt je uit om het verhaal van de verandering van ons landbouwsysteem te beleven door de ogen van onze nationale vogel.

The Biggest Little FarmNaast deze film presenteert Filmhuis Alleman nóg een prachtige natuurfilm, namelijk “The Biggest Little Farm”. Deze film draait op zondag 24 september . Een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een ode aan idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en de cyclus van het leven. 

Ook aan de kinderen is gedacht, want op woensdag 27 én vrijdag 29 september draait “Onder het Maaiveld junior” in de Reggehof. Deze film neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt. Speciaal voor basisschoolleerlingen in de gemeente Hof van Twente, georganiseerd in samenwerking met Hofpower.

Aanmelden

Tickets zijn verkrijgbaar via de site van De Reggehof: Film | De Reggehof.

 

Maand van het Groen Doen!

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de 'Maand van het Groen Doen!' in september. Samen met de gemeente Hof van Twente, De Groene Loper, De Reggetuin, Hofvogels, St. Machtig Mooi Markelo Zoemt en vele andere vrijwilligers organiseren we deze maand. 

Webheader Hof Nog Groener

Tijdens deze maand zijn er verschillende leuke én inspirerende groene activiteiten te ondernemen. Denk aan: groene exposities, fietsroutes, workshops en zelfs een groene dichtwedstrijd. Iedereen uit Hof van Twente kan meedoen. Kom jij ook?

De ‘Maand van het Groen Doen’ Is onderdeel van de campagne ‘Hof Nog Groener’, waarmee we willen laten zien hoe gezellig, gewoon en gemakkelijk groen doen kan zijn. Echt iedereen kan het!

www.hofnoggroener.nu 

 

Datum maandag 18 september 2023
Einddatum vrijdag 29 september 2023
Waar Overig
Thema Voorstelling
Prijs Ticketprijzen: zie de site van De Reggehof