Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Evenement: 'Dag van het Groen'

Evenement: 'Dag van het Groen'

Leer meer over onze (eetbare) natuur tijdens wandelexcursies en lezingen door o.a. De Voedselboss en Pientere Tuinen. Ook kun je kennismaken met producten uit de Reggetuin en zijn er enkele marktkramen waar je alles te weten komt over eetbaar groen, groen in je eigen tuin of erf én groen in de natuur. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals het uitpluizen van uilenballen.

Waar? Herberg de Pot in Markelo.

Wanneer? Vrijdag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Groen evenement voor het hele gezin 

Vrijdag 29 september organiseren meer dan 20 vrijwilligersorganisaties samen met de gemeente Hof van Twente de Dag van het Groen. Tijdens wandelexcursies en lezingen door onder andere de Voedselboss en Pientere Tuinen leer je meer over onze (eetbare) natuur. Of kom langs bij onze groene marktkramen waar je alles hoort over: eetbaar groen, groen in je eigen tuin of erf én groen in de natuur. Of je nu een eigen tuin of boerenerf hebt, aan iedereen is gedacht. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals het uitpluizen van uilenballen. Dit na schooltijd.

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom bij Herberg de Pot in Markelo. De dag start om 10.00 uur en eindigt 17.00 uur. Gedurende de hele dag is er van alles te doen. Jij bent hier als groenliefhebber toch ook bij? Opgeven voor deze activiteit is niet nodig, want voor iedereen is plek! Bekijk hier de flyer met meer informatie >

Afb Flyer Dag van het Groen

Klik of tik op bovenstaande afbeelding om de flyer te bekijken. 

 

Maand van het Groen Doen!

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de 'Maand van het Groen Doen!' in september. Samen met de gemeente Hof van Twente, De Groene Loper, De Reggetuin, Hofvogels, St. Machtig Mooi Markelo Zoemt en vele andere vrijwilligers organiseren we deze maand. 

Webheader Hof Nog Groener

Tijdens deze maand zijn er verschillende leuke én inspirerende groene activiteiten te ondernemen. Denk aan: groene exposities, fietsroutes, workshops en zelfs een groene dichtwedstrijd. Iedereen uit Hof van Twente kan meedoen. Kom jij ook?

De ‘Maand van het Groen Doen’ Is onderdeel van de campagne ‘Hof Nog Groener’, waarmee we willen laten zien hoe gezellig, gewoon en gemakkelijk groen doen kan zijn. Echt iedereen kan het!

www.hofnoggroener.nu 

 

Datum vrijdag 29 september 2023
Tijd 10:00 tot 17:00 uur
Waar Overig
Thema Gezin
Prijs Gratis