Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

E-Books lenen, hoe doe je dat?

De Bibliotheek heeft een aanbod van meer dan 30.000 e-books, te lezen op uw tablet of e-reader. Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen.

We helpen u graag op weg bij het inloggen op de bibliotheekwebsite en het lenen van e-books. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat, dat leert u tijdens deze online Zoom workshop. Met uw lidmaatschapsnummer en e-mailadres kunt u een account aanmaken en direct beginnen met lezen.

Aanmelden

Deze workshop is alleen voor leden van de bibliotheken Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente en u moet enige kennis hebben van het gebruik van uw apparaat en internet. Aanmelden kan tot 23 juni 13:00 uur via

Na aanmelden ontvangt u van ons een link naar de Zoomsessie. Kijk ter inspiratie alvast op www.onlineBibliotheek.nl/e-books.

Veel leesplezier!