Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Ontdek en ontwikkel de kunstenaar in jezelf

Online tekencursus van Mirna Limon
Ontdek en ontwikkel de kunstenaar in jezelf

Ben jij al een tijdje van plan om te gaan tekenen, maar komt het nog niet zo uit de verf? Dan kun je nu een online tekencursus volgen bij Mirna Limon.

Deze cursus gaat je aansporen om verschillende technieken te oefenen en gebruik te maken van je verbeeldingskracht. Je leert experimenteren met materialen, zodat je uiteindelijk jouw voorkeuren ontdekt en unieke en authentieke tekeningen gaat maken.

In 8 wekelijkse modules leer je:

• een breed scala aan mogelijkheden met 7 verschillende tekenmaterialen
  • naar de wereld te kijken met een andere bril
  • hoe je een zwart wit foto op realistische wijze kunt natekenen
  • kleuren mengen(met kleurpotlood, aquarel, pastel, oliepastel)
  • je compositie te bepalen(uitsnede van bijvoorbeeld een foto)
  • hoe je kunt tekenen met veel meer zelfvertrouwen en vanuit flow

Cursusdata

De cursus loopt van 11 mei t/m 29 juni 2021 en zal op elke dinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 gegeven worden.

Mirna Limon

Beeldend Kunstenaar Mirna Limon heeft in de afgelopen 12 jaar meer dan 15.000 mensen geholpen met hun kunstzinnige ontwikkeling. Haar tekeningen waren onder andere te zien bij centra voor beeldende kunst, galeries in binnen en buitenland en Drawing Centre Diepenheim. Haar werk zit in diverse collecties, o.a. van de Museumfabriek. Bij Rijksmuseum Twenthe verzorgt Mirna regelmatig tekenworkshops.

Je kunt je aanmelden voor de cursus op de website tekentrip.nl.