Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Walk & Talk Koffiepauze

Walk & Talk | Thema Werk
Walk & Talk Koffiepauze

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!

Koffiepauze!

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Deze week is het thema: Arbeidsbemiddeling.

Wat doen we tijdens de bijeenkomsten?

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de Walk & Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek krijg je praktische tips en hoor je een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan werk zoeken. Het delen van jouw praktijkervaringen met collega werkzoekenden en elkaar aanmoedigen om nieuwe kennis en vaardigheden over het zoeken naar werk te leren is waar deze netwerkbijeenkomst om draait. Iedere Walk & Talk wordt een week later vervolgd met een workshop over hetzelfde thema.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn maar 12 plekken dus wees er snel bij want vol = vol! Stuur een mail naar .  Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding.