Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Parkeerplaats voor het paard van Sinterklaas

Sinterklaas | Feest
Parkeerplaats voor het paard van Sinterklaas

De bibliotheek is goed voorbereid op de komst van Sinterklaas. Kun jij de parkeerplaats voor zijn paard vinden?

Een parkeerplaats in de Bibliotheek!

De Bibliotheek is ook dit jaar weer goed voorbereid op de komst van Sinterklaas! De Bibliotheek heeft geen stal maar wij hebben wel een parkeerplaats in de Bibliotheek! Kun jij de parkeerplaats vinden voor het paard van Sinterklaas? Staat alles klaar, zijn er wortels voor Ozosnel? En een bakje water? Als je héél goed kijkt zie je misschien zelfs nog wel een pietje verschijnen!

Feest!

Het is december-feest-maand. Maar niet helemaal zoals we dat gewend zijn. We vieren het wellicht een beetje anders, maar laat het feest er vooral niet minder groots om zijn. Laten we samen zorgen voor extra veel lichtjes en laten we zorgen voor elkaar.

Dit jaar doen we dat niet alleen in december, maar zorgen we al voor elkaar vanaf maart. Zullen we er in december een schepje bovenop doen? We beginnen met de Sint en daarna trekken we de lichtslingers uit de kast. Vier mee, dan vieren we het samen!

Bekijk hier wat er in december te doen is in de Bibliotheek.