Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Trek een lot uit onze grote boekenlootjespot!

Sinterklaas | Feest
Trek een lot uit onze grote boekenlootjespot!

Ben jij op zoek naar een goede boekentip of heb jij een hele goede boekentip? Doe dan mee met de boekenlootjespot!

Lootjes trekken maar dan net anders!

We gaan lootjes trekken, maar dan wel een beetje anders, in echte Bibliotheek stijl!

Op je lootje schrijf jij een cadeautje voor een andere bezoeker, een cadeautje in de vorm van jouw beste boekentip.  Alle genres zijn welkom van een doktersroman tot een super spannende thriller. Je mag je tip verwerken in een heus sinterklaasgedicht, wel zo leuk maar niet verplicht.  Grabbel zelf ook een lootje!  Zoek de tip op in de boekenkast. En raak net zo enthousiast als die andere biebgast!

Feest!

Het is december-feest-maand. Maar niet helemaal zoals we dat gewend zijn. We vieren het wellicht een beetje anders, maar laat het feest er vooral niet minder groots om zijn. Laten we samen zorgen voor extra veel lichtjes en laten we zorgen voor elkaar.

Dit jaar doen we dat niet alleen in december, maar zorgen we al voor elkaar vanaf maart. Zullen we er in december een schepje bovenop doen? We beginnen met de Sint en daarna trekken we de lichtslingers uit de kast. Vier mee, dan vieren we het samen!

Bekijk hier wat er in december te doen is in de Bibliotheek.