Bibliotheek Hof van Twente & Museum No Hero

donderdag 21 juni (vanaf 13:30)
Museum No Hero in Delden, €10
Bibliotheek Hof van Twente & Museum No Hero

Museum No Hero in Delden is inmiddels open en wellicht ben je er al geweest of heb je plannen om te gaan. De Bibliotheek Hof van Twente gaat op 21 juni op bezoek, ga jij met ons mee? We hebben plek voor 20 personen.

We worden als groep ontvangen door een gastvrouw/heer in Museum No Hero met een korte inleiding over het museum. Daarna gaan we met een audiotour zelf het museum door, dat doen we in eigen tempo. Na afloop drinken we koffie (of thee) met wat lekkers erbij, in het museumrestaurant of bij mooi weer buiten op het heerlijke terras met zicht op de prachtige tuin.

De kosten voor dit leuke arrangement zijn €10,- per persoon. Op vertoon van jouw bibliotheekpas en tegen een contante betaling kun je in de Bibliotheek Delden een kaart afhalen.